Belastingadvies

Zowel als bedrijf als particulier kunt u bij ons terecht voor het beste advies.

Snel geregeld

Kostenefficiënt

Vast contactpersoon

Belasting adviseurs

Belastingaangifte

Belastingadvies

Van uw aangifte omzetbelasting tot het jaarwerk. Wij doen het graag voor u. Natuurlijk kijken wij graag mee hoe u de fiscale voordelen zo goed mogelijk kunt benutten. Wij adviseren u passend bij de fase waarin uw onderneming zit. Immers, voor starters gelden weer andere voordelen dan voor gevestigde bedrijven.

Voortdurend op de hoogte van nieuwe wetgeving
Omdat de regelgeving voortdurend wijzigt, vinden wij onze eigen scholing heel belangrijk. Wij kruipen regelmatig in de schoolbanken om ons de finesses van nieuwe wetgeving eigen te maken. U profiteert hiervan direct. Als zakelijke opdrachtgever kunt u uiteraard ook uw persoonlijke belastingzaken direct meenemen. Zo sluiten uw bedrijfsmatige en persoonlijke administratie naadloos op elkaar aan. Met de handige checklist ziet u direct welke gegevens wij graag ontvangen voor de aangifte inkomstenbelasting.

Checklist IB
Controleer hier welke gegevens u nodig heeft voor uw aangifte inkomstenbelasting.

Heeft u een vraag over belastingadvies?

Zo’n 75 procent van onze cliënten is al meer dan tien jaar vaste klant bij ons. Elk van deze langdurige relaties, is begonnen met een vrijblijvend gesprek. U bent van harte uitgenodigd langs te komen. Zo kunt u zelf ervaren of wij voor u de juiste adviseur zijn. U kunt met en zonder afspraak terecht op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur. Graag tot ziens!

Fred Overdevest
Directeur

Maak een afspraak Mail uw vraag